nyheter

De viktigste høykvalitetsleverandørressursene til den mekaniske prosessindustrien er konsentrert i Pearl River Delta og Yangtze River Delta-regionen, hvor antallet produsenter av CNC dreiebenkbehandling også er en veldig stor gruppe.Så hvordan velge produsenter av CNC dreiebenkbehandling nøyaktig?Wally maskinteknologi vil snakke med deg om:

Først av alt, før vi velger CNC dreiebenkbearbeidingsfabrikken, må vi forstå at høykvalitets CNC dreiebenkprodusenten har disse egenskapene, hvordan utgjøre høykvalitetsstandarden?

1. Høykvalitets CNC dreiebenk produsenter bør først se på bildet og kulturen til bedriften.Den grunnleggende årsaken til at det er vanskelig å danne kultur i maskinindustrien er at kvaliteten på de ansatte totalt sett er dårlig.Hvis en CNC dreiebenk prosesseringsfabrikk har et godt eksternt image og bedriftskultur, viser det at bedriftsledelsen er svært oppmerksomme, og har utmerket opplæring av personalet og kulturell akkumulering Kjennetegn på kvalitetsleverandører.

2. Det andre materialet til høykvalitets CNC dreiebenk prosesseringsfabrikk er den grunnleggende 7S-styringen.Sammenlignet med elektronisk industri er 7S i den mekaniske prosessindustrien vanskeligere å implementere.Hvis 7S-arrangementet og utbedring i verkstedet er veldig bra, må vi gjøre en veldig god jobb i 7S-områdeinndeling, materialplassering og driftstandardisering Produsenter kan redusere forekomsten av mange defekte produkter, levering vil være mer tidsriktig.

3. Sjekk den detaljerte implementeringen av bedriftens styringssystem, tilbudsbehandlingsprosess, ordreleveringsprosess, prosessutviklingsprosess, kvalitetskontrollprosess og systemprosess.Hvis vilkårene ovenfor er oppfylt, viser det at driften av bedriften også er utmerket og har egenskapene til høykvalitets CNC dreiebenkbearbeidingsfabrikk. 

Kort sagt, utmerkede CNC-dreiebenkprodusenter har et godt eksternt image og et modent lederteam, og langsiktig drift har dannet en god bedriftskulturatmosfære.Salvemaskinteknologiens visjon er at presisjonsmaskinering kan hjelpe teknologisk innovasjon.Vi håper å bli en fremragende prosessor innen mekanisk prosessering og bidra til Kinas innovasjon og teknologi.


Innleggstid: 12. oktober 2020